L@s Vip

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a L@s Vip

Visitem l'”Esclat”de Lliçà d’Amunt!

16, juliol, 2019
Visitem l'”Esclat”de Lliçà d’Amunt!

A principis del mes de juliol, vam anar a conèixer el supermercat “Esclat” de Lliçà d’Amunt, inaugurat fa un any. La gerent ens va fer una visita guiada pel magatzem de la botiga i per les diferents seccions que existeixen. Ens va dir que només tanquen quatre dies a l’any (pels festius més senyalats) i que el diumenge obren, perquè a Lliçà d’Amunt és dia de mercat i la gent té el costum de fer la compra setmanal aquest dia.

 

Com ja sabem: res és casual en una botiga. La ubicació dels productes, els “stoppers”, els canvis periòdics de les capçaleres o de seccions, els colors, etc… Tot està pensat perquè el client tingui una experiència de compra pràctica, agradable i que torni a repetir com a consumidor de l’empresa en qüestió.

 

 

De la nostra visita, ens agradaria destacar el següent:

 

  • Disposen d’un dispositiu, semblant a una tauleta, on figuren els diferents aliments del supermercat, dividits per seccions,
    i podem filtrar-los segons diferents tipus d’al·lèrgies alimentàries. Aquesta ens va semblar una eina molt útil, per a facilitar la compra a aquelles persones que necessitin tenir cura de la composició dels productes alimentaris que consumiran.

 

 

 

  • També, vam conèixer diferents formes d’embalatge, com és el cas de l’anomenat: “envasat skin”. D’aquesta manera, els aliments s’envasen al buit i queden recoberts de dues làmines de film, protegint i conservant la qualitat dels aliments.

 

 

En aquesta visita hem après moltes coses sobre el funcionament d’un supermercat d’aquestes característiques. I som més d’un dels joves del nostre grup, que ens agradaria tenir la nostra primera experiència laboral en un establiment com aquest.


Facebook
Twitter
Google+
https://singulars2018.ocupacioiempresa.cat/visitem-lesclatde-llica-damunt">