The Legends - EMI Team

Bages -
JOB E-LOGIS

Tornar a The Legends - EMI Team

Visitem l’Esclat Manresa

21, novembre, 2019
Visitem l’Esclat Manresa

El passat dimecres 20 de novembre de 2019, els usuaris i usuàries d’Emi van anar a visitar les instal·lacions de l’Esclat BonPreu que està situat a Manresa.

 

La visita va ser tot un èxit, ja que els i les joves van poder visitar la part de magatzem, amb una gran explicació de la gerent de la botiga, a la vegada que van poder visitar la botiga, per veure com s’organitzen quant a estocs.

 

Gràcies a les pràctiques que els joves van fer en el seu moment, corresponents al CP de tasques auxiliar de magatzem, moltes de les qüestions que ens van explicar ja les havien treballat anteriorment. Tot el relacionat amb el “fronteig” de productes a les estanteries, així com els estocs sobrants, els productes amb baixa caducitat o malmesos… eren coses que ells ja recordaven.

 

La gerent de l’Esclat ens va comentar que molts joves d’instituts van allà a fer les pràctiques professionals de l’assignatura d'”Estada a l’empresa”, i que molts dels alumnes se’ls han quedat allà per treballar. Va poder transmetre als usuaris de Singulars que el que és important per treballar a Esclat és tenir ganes i estar motivat/da per anar a treballar. Ella ho va dir de la següent manera: “ja pots ser el millor caixer o caixera o el millor mosso de magatzem, que el que volem a Esclat són persones motivades i amb ganes de treballar”.

 

Va resultar una visita molt interessant. La Sònia ens va explicar els diferents torns que treballen, els moments en què fan reposició i alguns secrets de les botigues. A més, ja que no poden agafar currículums per la llei de protecció de dades, ens va permetre apuntar-nos a la seva borsa a través d’un tablet a disposició del públic.

 

Moltes gràcies Sònia i Esclat per la visita!


Galeria d'imatges