L@s Reinventad@s

Barcelonès -
JOB E-LOGIS

Tornar a L@s Reinventad@s

Visita AMAZON

12, juny, 2019
Visita AMAZON

El grup de joves REinventados ha fet la visita a l´empresa AMAZON al Prat de llobregat, un centre que existeix des de 2017 i compta amb 1500 treballadors aproximadament.

El centre distribueix productes a Espanya i altres centres d’Europa, compta amb més de 63.000 metres quadrats –l’equivalent a vuit camps de futbol– i se situa en el polígon Mes Blau, molt prop de l’Aeroport de Barcelona. Les instal·lacions tenen una capacitat total d’emmagatzematge de més de 25 milions de productes, i destaquen per l’alta tecnologia implantada a través de 6.000 ‘drives‘ –la part mòbil dels robots– i les 50.000 prestatgeries mòbils que emmagatzemen les referències. Cadascun d’aquests ‘drives‘ pesa 136 quilograms i pot aixecar un pes de 1.500 quilograms, la qual cosa agilita tot el procés de recepció de la mercaderia i l’elaboració de la comanda.Els joves van quedar impactats amb aquestes instal·lacions d´alta tecnologia. El centre és impressionant a nivell d´organització, recursos humans i els aparells robòtica.

A banda, han trobat a faltar un Tour més personalitzat i proper, on ells poguessin dir la seva.

Per últim, han reflexionat sobre el curs de formació, comparant la teòrica amb la realitat laboral i estan molt satisfets, ja que s´han donat compte que saben més coses del que eren conscients.