El equipo

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a El equipo

Visita al Veggie World Barcelona

25, novembre, 2019
Visita al Veggie World Barcelona

A l’octubre va tenir lloc la fira Vegana més gran de l’estat, la Veggie World Barcelona a La Farga de l’Hospitalet. El medi ambient i el maltracte animal han estat molt presents en les converses al llarg del programa així que, en saber de la fira, no vam dubtar en anar a visitar-la.

 

Vam poder veure diferents stands relacionats amb el veganisme però des de diferents enfocaments: uns relacionats amb l’abús i el maltracte animal, uns altres sobre l’impacte medi ambiental d’una dieta no vegana o vegana i d’altres sobre la influència positiva de la nutrició vegana.

Hi ha havia llocs de menjar vegà que simulaven la carn, roba i complements on no s’utilitzen les pells dels animals, entitats protectores que feien captació de fons mitjançant donatius, llibres on trobar receptes, estudis, filosofia i política vegana.

Vam assistir a la xerrada de Foods for tomorrow, la nova carn vegetal i vam assistir també a un show cooking.

 

Va ser una jornada molt interessant, ja que molta d’aquesta informació i d’aquests moviment no arriba a la gent jove… Val a dir que el Kevin, després de l’experiència, un parell de lectures i documentals, ha iniciat un canvi de dieta.


Facebook
Twitter
Google+
https://singulars2018.ocupacioiempresa.cat/visita-al-veggie-world-barcelona">

Galeria d'imatges