L@s Vip

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a L@s Vip

Visita a l’empresa Danone Barcelona. Et ve de gust un iogurt? Segueix llegint…

17, juny, 2019
Visita a l’empresa Danone Barcelona. Et ve de gust un iogurt? Segueix llegint…

El passat dimarts dia 4 de juny, els alumnes del CP de comerç i de logística, vam anar a la fàbrica Danone de Barcelona, situada a Parets del Vallès. Quan vam arribar, ja ens esperaven els guies de la visita.

Ens van posar un vídeo explicant l’origen del iogurt i com es va crear la marca Danone. Resulta, que al principi, era un medicament car, anava en un pot de ceràmica gran i, per a demanar-lo, havies de tenir una recepta del metge.

Com van veure que el consum de iogurt feia que les persones no emmalaltissin tant, es va introduir com un producte més de la dieta per a les famílies. Ens van explicar que el què fa que el iogurt sigui sòlid, són uns bacteris que tenen emmagatzemats.

Van explicar-nos que hi ha quatre fàbriques Danone a Espanya, i cadascuna elabora uns productes diferents: a Barcelona es fan els iogurts que porten fruites naturals, com els “Oikos”. També ens van explicar que cada tres mesos van renovant els seus productes, segons la resposta dels consumidors.

Per finalitzar la visita, vam anar a una sala a part, on ens van obsequiar amb un iogurt natural i un “Actimel” a cadascun. Abans de marxar, vam tornar a la sala on es van posar el vídeo per si teníem qualsevol dubte.

Autora: Karina Alexandra León Ladines.