El equipo

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a El equipo

VISITA A LA PLATAFORMA LOGÍSTICA DE DECATHLON

13, juny, 2019
VISITA A LA PLATAFORMA LOGÍSTICA DE DECATHLON

El passat dia 13 de juny vam anar fins al Prat de Llobregat a visitar Decathlon logístics.

 

Primer ens van repartir uns protectors per als peus, ja que quan s’entra a un magatzem s’ha de tenir els peus protegits per al risc que hi ha de cops, punxades, objectes que cauen a sobre.

 

Ens van reunir en una sala i ens  van explicar els principis de Decathlon. Només entre un 6 i 8% de les persones del món tenen accés a l’esport i Decathlon i els Decathlonianos tenen la misió de fer accessible l’esport a tothom de manera sostenible. Van començar creant bicicletes i ara estan presents a quasi tots els esports des de la roba fins al material, begudes, alimentació i amb diferents preus i qualitats.

 

Aquí un vídeo MOLT INTERESSANT que ens van passar WHO WE ARE

 

La majoria de persones que treballen a Decathlon són esportistes o amants de l’esport en tots els seus departaments: disseny dels productes, logística, marketing, formació, RRHH.

 

Decathlon està tot el món i té 7 centres d’aprovisionament continentals: el del Prat és el més actiu. En aquest magatzem reben mercaderies del port de diferents països productors, després preparen les comandes per a expedir per a tota la península i Europa. Decathlon te 230.000.000de clients de compra en botigues i online.

Quan entrem al magatzem veiem columnes i passadissos de prestatges que arriben molt lluny, que ni la vista arriba. Allà es veu molt moviment amb gent pujada a carretilles elèctriques, espais com El Rincón de la Felicidad, departaments diferents (picking, recepció, expedició) i representats amb diferents esports. La gent es diferencia amb armilles de diferents colors i això vol dir que tenen rols diferents. Hi ha algunes persones que es dediquen, només, a resoldre dubtes i a acompanyar a les persones noves a què sàpiguen fer la seva feina correctament.

 

La veritat que tothom semblava molt feliç treballant…és un molt bon lloc per enviar el CV si t’agrada l’esport però sobretot se t’agrada el treball en equip i si tens una actitud activa i positiva.


Galeria d'imatges