El equipo

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a El equipo

VISITA A LA FUNDACIÓ EL XIPRER

22, juliol, 2019
VISITA A LA FUNDACIÓ EL XIPRER

La Natàlia  Sanchís juntament de la mà d’en Jordi, un voluntari que desenvolupa la seva tasca des de fa 20 anys, van ser les amfitriones de la nostra visita a l’enorme magatzem d’El Xiprer.

 

En un primer moment ens van explicar l’origen de la fundació i els diferents serveis que tenen per l’atenció a persones en situació de vulnerabilitat i exclusió social, com són: servei d’esmorzar, servei de dinars, magatzem d’aliment i carrer i pisos d’acollida. Tota la seva tasca es fa gràcies a donacions així que, amb ben poc, podem ajudar molt.

 

Ens van explicar que en cada servei hi ha perfils diferents, per exemple, als matins la població és jove i nouvinguda, sobretot. En els dinars s’hi troben més gent gran i en el servei de recollida de menjar, hi trobem de tot tipis: gent nou vinguda i gent de Granollers i voltants.

No vam voler deixar passar l’oportunitat per a fer tasca voluntària així que ens vam posar de valent. En vam dividir i un grup s’encarregava de la neteja del local i contenidors, altres es dedicaven a muntar carretons de la compra amb els aliments per a les famílies, altres deixàvem les caixes i els estants amb els productes organitzats per a facilitar la feina a qui muntava els carretons.

 

Era emocionant saber que tot allò que fèiem era per una MOLT bona causa que és la de ajudar al fet que les persones tinguin una vida digna i, com a mínim, no els hi falti el menjar.

 

Podeu seguir la seva activitat:


Galeria d'imatges