El equipo

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a El equipo

VISITA A ITW GLOBAL AUTOMOTIVE

20, juny, 2019
VISITA A ITW GLOBAL AUTOMOTIVE

El 18 de juny vam visitar ITW, una de les empreses de logística més importants de la zona. És una multinacional alemanya que es dedica a la fabricació de peces petites de cotxe per a Ford, Volkswagen i Daimler.

 

La Lourdes en va fer la visita al magatzem un magatzem que va tenir la sort de dissenyar ella mateixa. És una planta de més de 7.000m² plena de vida i activitat: hi ha carretons i toros funcionant simultàniament, tenen una màquina empaquetadora que funciona autònomament, gent a munt i a vall. Tot i que pugui semblar un ko, està tot perfectament organitzat i mil·limetrat. Podem veure passadissos molt ben organitzat on cada empresa client es diferencia per colors. Hi ha prestatges de 10 metres d’alçada on s’hi dipositen més de 5.000 palets. Des de la planta de Les Franqueses s’exporta a tot el món.

 

Ens explica la Lourdes que per a l’empresa és molt important la seguretat i per això, tenen tota la planta plena de proteccions així disminueixen els riscos laborals.

Vam preguntar quins requisits necessitem per a treballar a ITW: si fem atenció al client, és imprescindible saber parlar anglès i alemany, no sent necessari aquest requisit per a treballar en la logística. Això si, ens van dir que el que més valoren és l’esperit positiu i el treball en equip!


Galeria d'imatges