The Legends - EMI Team

Bages -
JOB E-LOGIS

Tornar a The Legends - EMI Team

Visita a FRIMAN, alimentació i congelats

18, desembre, 2019
Visita a FRIMAN, alimentació i congelats

La darrera de les visites del Programa Singulars ha estat a l’empresa FRIMAN, a Sant Fruitós, el dimecres da 18 de desembre. L’empresa, que va ser fundada l’any 1968, ofereix productes congelats a petits establiments d’alimentació la detall. La Isabel, cap de recursos humans, ens van explicar que als inicis tenien una nau relativament petita amb una furgoneta i 4 treballadors però poc a poc van anar creixent fins a consolidar-se dins el mercat dels congelats al Bages, adaptant-se als nous clients i a les noves necessitats del moment productiu.

 

L’any 1998, Friman va passar a formar part del Centre Corporatiu Ini6 SL, un holding empresarial que va aglutinar noves empreses: Friman Logistics, que engloba els serveis logístics d’emmagatzematge i distribució de mercaderies, principalment alimentàries; Garoina, xarxa d’establiments de venta al detall de peix i marisc fresc i productes congelats, d’ambient i refrigerats; Espai6, una cuina professional on realitzar esdeveniments gastronòmics empresarials, esdeveniments culinaris i presentacions de productes alimentaris; i Minorisa de Sistemes Informàtics, que aporta solucions i suport informàtic.

 

La visita va agradar molt als participants de Singulars Manresa, que tot i ser pocs en nombre, van fer moltes preguntes que en Jordi en va respondre. Vam poder visitar tots les zones de l’empresa, des de les oficines, fins al magatzem de producte sec, el congelador per a productes congelats, i fins i tot la botiga que tenen de disposició al públic. Va ser una gran visita, de la que els participants van sortir-ne molt contents. Valorem molt positivament aquesta visita.


Galeria d'imatges