El equipo

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a El equipo

VISITA A ESCLAT-BONPREU

8, juliol, 2019
VISITA A ESCLAT-BONPREU

Vam tenir l’oportunitat de visitar l’ESCLAT de Lliçà de Munt, acompanyades de la mà de l’Eva, la gerent del supermercat i que porta una gran trajectòria a l’empresa.

Vam tenir molta sort que l’Eva ens guiés per la instal·lació, ja que es va mostrar molt atenta i predisposada a contestar totes les nostres preguntes. Vam fer un recorregut per tot el supermercat. Vam veure el magatzem, que ocupava no més del 20% de la superfície de tot l’Esclat. El tenen dividit per zones de palets, de neveres i de congeladors. També tenen la zona on arriba el producte amb els camions.

 

Ja un cop dins la zona d’atenció al client, ens va explicar diferents estratègies de màrqueting que tenen per la venta dels diferents productes. Ens va ensenyar una tablet en la que les persones poden posar aquelles al·lèrgies i intoleràncies que tenen i així seleccionar el producte més adient per la seva salut. Ens va mostrar les diferents bosses i caixes perquè qui compra s’endugui els productes i vam veure que són una empresa amb consciència cap al medi ambient. Vam tenir l’oportunitat de veure com funciona les màquines de cobrar i també vam poder parlar amb diferents treballadores de la casa que han aconseguit promocionar gràcies a la formació interna.

 

 

Com a sorpresa final, l’Eva ens va deixar tastar un pa especial que elaboren en el seu propi obrador.

 

 

 

 


Galeria d'imatges