El equipo

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a El equipo

“Tenir una feina no era tan impossible com em pensava”

25, novembre, 2019
“Tenir una feina no era tan impossible com em pensava”

La Miriam, abans d’entrar al programa, sempre s’havia trobat amb aquesta equació: menor d’edat + currículum antiquat + no experiència laboral + no formació professionalitazdora = mai trobaràs feina, portes tancades per a tu.

 

La jove va iniciar el programa, ja que no va aconseguir entrar al CGM així que, per quedar-se de braços plegats, va preferir apuntar-se a un programa que l’ajudés a professionalitzar el seu perfil. Quan va entrar a Singulars i després d’algunes sessions d’orientació, va tenir clar que, mentre seguia el seu camí, volia una feina en una botiga de roba per infants o de joguines. Així doncs, mentre va iniciar la formació en comerç i magatzem, va fer una cerca d’empreses per a realitzar les pràctiques. La que més li agradava era Juguettos i s’hi va adreçar personalment per a demanar poder signar un conveni. Ho va aconseguir, va realitzar les pràctiques i va ser tan bona l’experiència que l’empresa va decidir contractar-la.

 

Ara la seva equació és aquesta: menor d’edat + currículum actual + experiència laboral en pràctiques + formació professionalitzadora = primera feina de les moltes que em queden per davant.