L@s Vip

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a L@s Vip

Odontologia Solidària Granollers. Regalant somriures!

29, juliol, 2019
Odontologia Solidària Granollers. Regalant somriures!

La Queralt ens va rebre a la clínica de Granollers, fundada l’any 2002, situada a l’Avinguda del Parc nº 9. Vam veure les instal·lacions que consisteixen en tres boxs per atendre pacients; i vam realitzar la nostra reunió a la sala d’espera.

 

 

L’objectiu de la fundació és: aconseguir el dret universal a la salut oral, mitjançant la promoció i el desenvolupament de programes preventius, formatius i assistencials.

 

 

Ens explica que per arribar a ser pacient de la clínica, cal que et derivin des de serveis socials  i esperar en llista d’espera, fins que arribi el teu torn. No atenen visites espontànies o d’urgències; i tampoc fan atencions estètiques, ortodòncies o implants. Cada pacient paga una quantitat simbòlica, de 15 €, per visita.

 

 

 

Aquest és un lloc molt interessant, per a fer practiques: per a higienistes, odontòlegs i diferents perfils professionals relacionats amb la professió. Aquí els professionals tenen l’oportunitat de posar en pràctica tot allò que han après durant la seva formació i diferenciar-se de la resta de col·legues que s’endinsen al món laboral tan sols amb l’experiència acadèmica.

 

 

Un dels joves del grup demana: “si dic que vull venir a netejar els vidres, per exemple, podria fer-ho?”.  Si la teva professió o habilitats no tenen res a veure amb el món de l’odontologia, també pots proposar-te candidat per a col·laborar amb la clínica.

 

 

El centre disposa de mitjans materials per atendre als pacients; ens comenten que el què més els costa és disposar de la mà d’obra necessària.

 

 

Si coneixes algú que vulgui col·laborar amb Odontologia Solidària, o tu mateix, et deixem el seu correu electrònic perquè puguis contactar amb ells: odgranollers@odsolidaria.org.

 Facebook
Twitter
Google+
https://singulars2018.ocupacioiempresa.cat/odontologia-solidaria-granollers-regalant-somriures">