El equipo

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a El equipo

l’Abraham

3, octubre, 2019
l’Abraham

L’Abraham va adherir-se al programa de Singulars de Garantia juvenil amb la intenció de tenir suport en la cerca de feina, ja que mai abans havia treballat i amb el propòsit de poder  formar-se en l’àmbit del comerç i la logística, sector punter en el Vallès oriental, per tal de millorar el seu CV.

Va assistir a totes les sessions grupals d’orientació laboral on, a través del grup i amb metodologies lúdiques,  anava aprenent a desenvolupar-se en equip, a adquirir habilitats comunicatives, a millorar en l’ús de les noves tecnologies, a iniciar un camí cap a l’autoconeixement  i  , donant resposta a les seves expectatives, a aprofundir en les metodologies i estratègies de cerca de feina.

 

A més, l’Abraham va assistir a un taller exclusiu que es va dur a terme per aprendre a fer el CV i va assistir a les diferents visites a empreses  que es van anar fent amb periodicitat.

 

A tot això, val la pena sumar el seu compromís cap a la formació de Certificat de Professionalitat en Activitats auxiliars de comerç, a la qual va assistir gairebé al 100% convertint-se en un del grup amb més disciplina i motivació.

 

Ara, només  5 mesos després, l’Abraham ha aconseguit la feina que volia: treballar en un supermercat. Expressa que ha aconseguit la feina  gràcies al suport que va tenir en l’elaboració del seu CV del qual n’està molt orgullós, gràcies a haver assimilat tècniques per fer front a una entrevista laboral, gràcies a la formació que va rebre i gràcies a l’acompanyament de l’orientadora laboral.

 

El que no sap és que, el que de veritat ha estat clau en aquest nou rumb, han estat les seves ganes de superació, la seva autoconfiança i la seva perseverança.

 

 

 

A les imatges podeu veure a l’Abraham treballant a Bon Preu: és responsable de la secció de fruita i verdura.

 

 

 


Galeria d'imatges