The Legends - EMI Team

Bages -
JOB E-LOGIS

Tornar a The Legends - EMI Team

Jornada solidària al Banc d’Aliments

25, novembre, 2019
Jornada solidària al Banc d’Aliments

Aquest cap de setmana s’ha celebrat arreu de Catalunya l’11a Recollida d’Aliments, promoguda per la Fundació Banc dels Aliments. Una jornada en què es pretenen recollir aliments per a les famílies més necessitades.

 

I els joves de Singulars Manresa han participat de manera solidària en aquest Gran Recapte d’Aliments. Van ser tres hores el dissabte al matí, ben invertides en benefici de les persones més necessitades. Juntament amb altres voluntaris,  i situats finalment a l’hipermercat Carrefour de Manresa, per on transita molta gent, es van recollir allò que les persones de manera altruista compraven en benefici del banc dels Aliments.

 

Oli, conserves i llet eren els aliments més demandats, però la gent portava tota classe de productes, sobretot menjar per a nadons.

 

La tasca dels voluntaris i voluntàries era rebre aquests aliments, dipositar-los en caixes segons el tipus del producte, precintar caixes i dipositar-les en un palet per a la seva posterior recollida. Allà vam poder compartir estona amb altres voluntaris/es i el temps ens va passar molt ràpidament.

 

Una bona tasca per a una bona jornada solidària.


Galeria d'imatges