El equipo

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a El equipo

Gran Recapte: l’any vinent, repetirem!

25, novembre, 2019
Gran Recapte: l’any vinent, repetirem!

Des que vam iniciar el programa, una de les preocupacions del grup ha estat la pobresa i més concretament la pobresa infantil. Vam estar cercant algunes dades i ara la més recent és que el 28% de les persones menors de 16 anys es troben en situació de pobresa.

És per això que vam pensar a fer una petita aportació en El Gran Recapte d’Aliments de 2019 que consisteix en una jornada de recollida d’aliments bàsics per a la posterior entrega a les persones necessitades. El Banc d’Aliments són un conjunt d’entitats preocupades en els temes relatius a la pobresa i realitzen accions, dia a dia, per a lluitar contra la pobresa, assegurar la cobertura de les necessitats bàsiques de les persones i visualitzar la realitat de la pobresa a la nostra societat.

 

Realitzar voluntariat el dia d’ El Gran Recapte és molt senzill: t’apuntes a la web indicant si vols ser voluntari/a o coordinador/a, indicant la zona en què vols fer la tasca i el supermercat en què vols estar. Nosaltres vam decidir fer-o al nostre barri, ja que així podríem intercanviar informacions amb les persones conegudes. Un cop t’apuntes, t’envien un mail de confirmació i un parell reps una trucada de la persona que et coordinarà. Quan s’acosta el dia reps al correu un vídeo explicant-te la tasca. Un cop ets al supermercat, et poses l’armilla acreditativa i passes una bona estona amb la resta de l’equip i ajudes a les persones que volen col·laborar amb la compra dels productes donatius que queden degudament ordenats.

 

L’any vinent repetirem, no costa gens ni mica!


Galeria d'imatges