El equipo

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a El equipo

CV, saps què volen dir aquestes sigles?

16, maig, 2019
CV, saps què volen dir aquestes sigles?

Potser tu, que estàs llegint, ja saps què volen dir però en el grup, la majoria no sabíem a què fan referència: CV= Currículum Vitae. “És un document que conté informació personal i professional necessària i rellevant per al món professional” definició de Barcelona activa. Serveix per a promocionar la nostra candidatura a un lloc de treball i obtenir una entrevista de feina.

 

Durant els primers mesos d’orientació laboral vam estar coneixent i reconeixent en nosaltres tota una sèrie de competències personals i professionals.

Avui ja podem realitzar el nostre CV afegint aquest apartat que és un dels més importants per aquelles persones que, com nosaltres, no tenim gaire experiència laboral.

 

Segons “Barcelona activa” un 75% de les candidatures són descartades pel CV. Es dediquen una mitjana de 30 seg a mirar cada un dels 200 CV que es presenten per cada oferta laboral…es per pensar-s’ho!

Així doncs, veiem la importància de tenir un currículum fet amb qualitat i que tracti de presentar-nos de manera atractiva a les persones de *RRHH i que quedin enamorades de nosaltres!!! A la foto se’ns pot veure realitzant el currículum per primera vegada i estem utilitzant el word i d’altres apostem per algo més creatiu i el fem amb Canva.

 

*RRHH és el departament d’una empresa que s’encarrega, entre altres coses, de seleccionar els CV, realitzar les entrevistes i fitxar a les persones per a la seva empresa.