L@s Vip

Vallès Oriental -
JOB E-COM

Tornar a L@s Vip

Coneixem “El 9 nou” de Granollers.

17, juliol, 2019
Coneixem “El 9 nou” de Granollers.

Aquest mes de juliol també hem tingut l’oportunitat de conèixer el diari comarcal, bisetmanal, “El 9 nou”.

 

Ens va rebre el director de la redacció de Granollers, en Jesús Medina, i ens va explicar l’origen i organització de la redacció del diari; també ens va parlar del primer diari que es coneix i com es va crear, fent referència a diferents fets històrics… tot plegat molt interessant!

 

Després, ens va posar un vídeo on vam poder veure el dia a dia dels treballadors; i els lectors de la publicació. A Vic també hi tenen una altra seu, amb una redacció independent,  un estudi de ràdio i un de televisió. 

 

Quantes persones penseu que fan falta per dur endavant un projecte com és un diari? Nosaltres ens vam sorprendre en saber que són una plantilla fixe de 20 persones: 15 repartides entre redacció, fotografia, correcció, maquetació… i 5 comercials, que s’encarreguen de la part de la publicitat i de buscar finançament.  Pensàvem que serien molts més treballadors!

 

Vam poder fer totes les preguntes que vam voler, ens van ensenyar l’espai on treballen i, també, ens van proposar d’entrevistar-nos a les joves nascudes fora d’Espanya, per una secció que tenen al diari, dedicada a migrants que viuen al Vallès. 

 

 

Moltes gràcies, Jesús, per compartir-nos el teu temps i l’entusiasme que transmets per la teva feina!