The Legends - EMI Team

Bages -
JOB E-LOGIS

Tornar a The Legends - EMI Team

Carlina i Robin, protagonistes del post d’avui

27, novembre, 2019
Carlina i Robin, protagonistes del post d’avui

La Carlina i el Robin seran avui els protagonistes del nostre post. Aquest parell de cadells són de la protectora d’animals l’Aixopluc, de Manresa, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu protegir i cuidar els gossos fins que arribi el moment de l’adopció.

 

Malauradament l’adopció no sempre arriba, i és per això que cal mantenir els gossos i gats en perfectes condicions ara que arriba l’hi-vern fred, i fer difusió al màxim perquè la seva situació pugui canviar.

 

Mentrestant, desenes de voluntaris i voluntàries passegen gossos i visiten la protectora per fer costat als animals que hi viuen. I això és el que ens han permès de fer a l’Iñaki i l’Alejandra, dos joves de Singulars Manresa. Hem tret a passejar una estona al Robin i la Carlina, després d’escoltar com la Paula, una voluntària de l’Aixopluc ens explicava com funciona l’entitat. A l’Aixopluc hi tenen un centenar de gossos i més de 400 gats, tenint en compte que alguns hi van a treure el cap per quedar-s’hi. Ens han explicat com funciona l’adopció i que hem de fer si volem acollir a algun gos o gat.

 

Hem pogut comprovar que d’animals n’hi havia molts,  que no reben gaires ajudes de l’administració i que és bastant urgent que es facin adopcions. Per això des del Programa Singulars d’Emi ens sumem a l’entitat i fem una crida perquè aquelles persones que vulguin tenir un gos o un gat, no comprin, sinó que adoptin i acullin, perquè els animals de l’Aixopluc són preciosos, i necessiten més que mai que algú els doni la vida que es mereixen.

 

Gràcies per les explicacions, la visita i per deixar-nos passejar la Carlina i el Robin.


Galeria d'imatges